Over Groeimeesters

Over Groeimeesters

We nemen je graag mee op onze opwindende reis. Terug in de tijd waren we buurjongens tot 2008, maar het leven bracht ons verschillende kanten op. Toen we allebei ons VWO-diploma op zak hadden en erachter kwamen dat we dezelfde universitaire studie gingen volgen, herontdekten we onze vriendschap en ontwaakten onze gedeelde passie voor ondernemen.

Samen ontdekken we hoe je als jonge ondernemer kunt excelleren en de kansen die voor het grijpen liggen, maximaal kunt benutten. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die voor je liggen. Doe met ons mee op deze inspirerende reis en laat de toekomst van ondernemerschap beginnen!

Rodrigo van Asseldonk

Honoursstudent Recht & Corporate Finance

Rodrigo studeert dubbel Rechtsgeleerdheid & Corporate Finance. Naast het ondernemen, investeren en studeren slaat hij graag een balletje op de golfbaan en is hij vaak in de sportschool te bevinden. Ook leest hij regelmatig boeken, surft hij gedurende de zomer en is hij zo af en toe op de padelbaan te vinden.

Vince van Hoesel

Europees Recht & Management

Vince studeert Europees Recht & Management. Naast het ondernemen, investeren en studeren slaat ook hij graag een balletje op de golfbaan en is hij vaak op het voetbalveld te vinden. Verder gaat hij graag op vakantie en hij is daarom regelmatig in het buitenland.