Rechtswinkel Meierijstad

Rechtswinkel Meierijstad houdt zich bezig met het geven van kosteloos juridisch advies. Met trots voor de gemeente Meierijstad is deze rechtswinkel opgezet om laagdrempelig en kosteloos juridisch advies te kunnen bieden voor de inwoners van de gemeente, zodat het recht voor iedereen toegankelijk is. De rechtswinkel is bemand door rechtenstudenten, terwijl de kwaliteit wordt gegarandeerd door de hulp van juridische professionals met meer ervaring.

Rechtswinkel Meierijstad

U kunt bij onze rechtenstudenten terecht voor alle vragen omtrent uw juridische positie. Zo kunnen wij naast het geven van advies ook helpen door middel van het opstellen van een juridische brief, bezwaarschrift, beroepschrift of ingebrekestelling.

Zij zullen u een luisterend oor bieden en u vervolgens een gepast advies geven, waarbij zij aangeven welke stappen u kunt ondernemen om de kwestie op te lossen. De rechtswinkel is gelegen in een van de prachtige bibliotheken van onze gemeente, namelijk de bibliotheek op de Markt in Veghel niet geheel toevallig een locatie alwaar vroeger ook het kantongerecht was gehuisvest.