Students Blockchain Association Netherlands

Begin 2023 hebben wij de Students Blockchain Association Netherlands opgericht. SBAN is het coördinerende en faciliterende orgaan van alle studenten blockchain verenigingen in Nederland. Onze missie is om een krachtig netwerk op te bouwen van gelijkgestemde studenten met interesse in blockchain-technologie. Onze focus ligt op het overkoepelende doel: voorlichting over de verschillende dimensies van blockchaintechnologie. Hiermee hebben we een talentenpool gecreëerd om talent te overbruggen naar corporates in de blockchain branche.

Students Blockchain Association Netherlands

Studenten Blockchain Vereniging Nederland is het coördinerende en faciliterende orgaan van alle studenten blockchain verenigingen in Nederland. Onze missie is om een krachtig netwerk op te bouwen van gelijkgestemde studenten met interesse in blockchain-technologie. Onze focus ligt op het overkoepelende doel: educatie over de verschillende dimensies van blockchain-technologie. Hiermee willen we een talentenpool creëren om talent te verbinden met bedrijven in de sector.

Dit doel willen wij bereiken door het opzetten van verschillende verenigingen verspreid door heel Nederland. Zij gaan allemaal gastcolleges, seminars, evenementen, workshops organiseren en een gezamenlijke beleggingsportefeuille onderhouden. Wij bieden een vereniging aan als een dienst: wij faciliteren de opbouw van een nieuwe vereniging.